Apples høst-lansering i september

Det spekuleres alltid på hva Apple har av nyheter på sin årlige høst-lansering – og Apple holder som vanlig kortene tett til brystet. De «lekker ut» akkurat nok til at publikum blir nysgjerrige. Det er faktisk ikke mange andre IT-selskaper som har en fanskare like intens som Apples, hvor publikum ligger over natten i kø for å få tatt de nye Apple-produktene i nærmere øyesyn.

De aller fleste i bransjen regner med at det kommer en ny iPhone – disse har blitt lansert om høsten tidligere, og man regner som ganske sikkert at denne høsten ikke er noe unntak i så måte – en ny 6S kanskje?

Ryktene har også gått en stund om en ny iPad Pro med skjerm på 12,9’’, selv om disse vanligvis har blitt lansert på våren hadde en lansering nå på høsten vært midt i blinken for iOS9-lanseringen. iOS9 har visstnok en hel del funksjoner som skal være tilpasset denne.

Videre regner de fleste med at Apple TV vil oppdateres kraftig. Den lille TV-boksen har ikke fått noe nytt innhold på lenge – og nå sies det at denne får ren real overhaling, både utapå og innvendig. Vi må bare vente i spenning en måned til så har vi alle svarene.