Digitale nyheter

I dagens samfunn ser vi en stadig økende grad av intelligente apparater, som blant annet smarttelefoner, nettbrett og til og med smarte TVer! Du finner smarte kontroller til alle dine intelligente apparater, rett og slett for å gi deg en lettere hverdag. Blant alle disse smarte apparatene og applikasjonene man kan kjøpe eller laste ned til det du trenger, finnes det også drøssevis av små hjelpemidler for en enkel hverdag. Du kan til og med finne smarte produkter til hjemmet, som trådløse ringeklokker med video og WiFi, eller hjelp til å gro planter og salater i ditt eget hus!

Apple Watch

Blant de nyeste og heteste smarte produktene på markedet finner du blant annet Apple Watch, med utallige muligheter for å gjøre din hverdag enklere! Med denne smarte klokka har du alt du trenger – rett på armen og til enhver tid! Den gir deg mulighet til å sjekke dine boarding kort eller e-poster hvor enn du befinner deg, eller du kan bruke den til å svare på meldinger, høre på musikk eller til og med følge med på hva som skjer hjemme, ved å koble den enkelt på ditt system med HomeKit-kompatible produkter som smartbelysning eller termostater. Ta en titt her for å se mer tilbehør til Apple-enheter!

Tilbehør til Apple-enheter

For å få et ordentlig smart hus, er det best å starte med Apple HomeKit, som lar deg styre nesten hele huset enkelt fra din Iphone eller Apple Watch! Her kan du finne flere ulike metoder å styre huset ditt på – styr for eksempel termostaten så huset ditt er deilig og varmt til du kommer hjem, eller sjekk om du har slått av lysene selv etter du har gått hjemmefra! Du finner også Apple CarPlay – en sikrere måte å bruke iPhone i bilen. Med dette kan du spille musikk, foreta anrop eller motta meldinger mens du fortsatt har fokus på veien!