Norske Also årets Microsoft-distributør – igjen

Microsoft er verdens største dataselskap, de har utviklet så mange suksessfulle operativsystemer brukt i ulike industrier at de fleste selskap har Microsoft-produkter i kontorene. Microsoft samarbeider kun med de beste, mest profesjonelle distributørene i verden – hvert år møtes disse på den såkalte World Wide Partner konferansen i USA. Én distributør fra hvert medlemsland får utlevert den prestisjefulle utmerkelsen som Årets Distributør. Her i Norge er det Also som er den viktigste distributøren av Microsoft-produkter, og det er de som stakk av med årets utmerkelse. For niende år på rad.

Also, med den administrerende direktøren Monica Aune i sentrum, kan virkelig være stolte over sitt softwareteam. Also har en grundig laget, brukervennlig B2B-butikk der du kan finne de aller fleste viktige produkter til din bedrift. Also har fokus på SMB-segmentet, altså små og mellomstore bedrifter. Det er på grunn av deres kreative, dedikerte arbeid i Norge at de har klart å hamstre til seg hele ni Microsoft-priser nå i det 21. århundret. Microsoft skrøt noe veldig av Also i deres pressemelding, blant annet nevnte de at Also har et svært høyt kompetansenivå og er en viktig pådriver i deres viktigste marked – SMB. Monica Aune har fått mye ros fra Microsoft – selskapet Also har såkalt oppsalg og kryssalg i fokus, med et stort antall forhandlere av Office 365, ett av de mest populære produktene til det amerikanske selskapet Bill Gates stiftet i 1975.

Altså har Also vunnet 9 ganger av 10 mulige, siden Microsoft begynte å dele ut utmerkelsen som Årets Distributør. De er den klart største distributøren i Norge, og er blant de ledende distributørene i Europa som helhet. Deres sterke interesse, harde arbeid og dedikasjon for det de jobber med er de sterkeste sidene til Also, i følge direktøren Monica Aune. De er Norges stolthet på det internasjonale bedriftmarkedet, og vi ønsker dem all lykke i fremtiden – neste år kan vi forvente at de tar utmerkelsen for 10. gang, noe som absolutt bør feires.