Tilbehør til ditt hjemmekontor

Med mye hjemmekontor over lang tid er det viktig å ta vare på helsen og god positur. Under kan du lese om noen nyttige tilbehør til hjemmekontoret som kan hjelpe deg under lange dager på jobb hjemme. Du kan finne mye på nettet.

Hold skjermen i øyehøyde

De fleste med hjemmekontor velger en PC-skjerm som lar dem plassere skjermen i øyehøyde. Sammen med en ergonomisk stol og justerbart bord skaper dette gode forutsetninger for posituren din, og forhindrer nakke- og skulderproblemer. Med en laptop er et PC-stativ en god løsning som forebygger skader.

Trådløst tastatur

Et trådløst tastatur lar deg seg bestemme arbeidsstilling, uten restriksjoner av kronglete ledninger. Bruk tastaturet i fanget, eller bruk det i stående stilling, optimalisert for din komfort. Selv med laptop kan et trådløst tastatur være et godt valg.

Apper til hjemmetrening

Med arbeid hjemmefra blir det mindre naturlig mosjon i hverdagen. Vi pendler ikke, går ikke til møter, eller kafeer i pausen. Skaff deg istedenfor en app på telefonen som kan legge inn fem minutter med lett trening noen ganger i løpet av dagen. Det er viktig å holde blodsirkulasjonen i gang, få opp pulsen, og bruke varierte muskler for et sunt arbeidsmiljø.